Door Thijs Deckers op 1 juni 2016

PvdA organiseert Limburgdag

Op zaterdag 25 juni 2016 vindt van 10:00-17:00 uur de eerste editie van de PvdA Limburgdag plaats op het Gouvernement (provinciehuis) in Maastricht. Het programma biedt veel afwisseling en gelegenheid tot netwerken.

Zo ontvangen wij prominenten zoals Tweede Kamerlid Manon Fokke en Eerste Kamerlid André Postema, fractievoorzitter Stijn Smeulders van de PvdA Brabant en onze gedeputeerde Eric Geurts. Ook wethouders als Vera Tax en Harry Leunessen en oud-gedeputeerde Odile Wolfs geven acte de présence en natuurlijk de huidige Statenleden Jasper Kuntzelaers, Aleida Berghorst, Tirza Houben en Peter van Dijk.

De Limburgdag start in de Feestzaal en in de Statenzaal waarna inhoudelijke en inspirerende workshops volgen. Ook kan gekozen worden uit een kunstroute door het rijk versierde Gouvernement of een ontspannen wandeling in wijk Ceramique. Tussen de middag worden leden en hun introducés getrakteerd op een uitgebreide lunch en veel gezelligheid, gevolgd door opnieuw inhoudelijke en inspirerende workshops, kunstroute of wandeling in de middag.

Thema’s die bij de workshops aan bod komen zijn onder andere laaggeletterdheid, gemeentelijke herindeling, leegstand, buurtaalonderwijs, veranderende arbeidsmarkt, debattraining, gebruik van sociale media, ledenwerving en succesvol campagne voeren. Ook staan we stil bij de viering van 70 jaar Partij van de Arbeid en is er een cultureel programma met onder andere de oud-stadsdichter van Heerlen en een Limburgse muzikante uit Berlijn. Voor ieder wat wils dus!

PvdA-leden kunnen zich vanaf nu aanmelden via de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/HVCRXDD

Thijs Deckers

Thijs Deckers

Woonplaats: Heerlen Lid sinds: 2004

Meer over Thijs Deckers