6 december 2022

Help de voedselbank! Doneer producten bij lokale PvdA afdelingen

Na de succesvolle winterjassen actie van vorige maand organiseren lokale PvdA afdelingen de actie “samen voor de voedselbank”. Ieder doet dat op z’n eigen manier. Kijk hieronder op welke plek u uw producten kunt inleveren. 

De producten die de voedselbank het beste kan gebruiken zijn lang houdbare producten zoals pasta’s, rijst, blikken met groente, vlees of pastasaus, koffie en thee, pakken houdbare zuivel en vruchtendranken, broodbeleg zoals hagelslag, chocoladepasta, pindakaas, jam en stroop. Verder nog bak- en olijfolie.

Door allerlei omstandighedenkomen steeds meer huishoudens in financiële problemen en dus moeten (helaas) steeds meer mensen een beroep doen op de voedselbank. Wekelijks geeft de Voedselbank in de vorm van een voedselpakket een ruggensteun aan noodlijdende gezinnen die door deze pakketten met levensmiddelen tijdelijk kunnen worden geholpen.

Uw gedoneerde producten zijn hard nodig en komen goed terecht!
Samen voor de Voedselbank! Daar doen we het voor!

In Venlo staan PvdA-vrijwilligers op 10 december van 10:00 tot 16:00 uur bij de Jumbo De Wieën in Blerick.

In Horst aan de Maas worden op 10 december bij de Plus in het centrum van Horst producten opgehaald door leden van de PvdA.

De afdeling Peel en Maas doet ook mee aan de actie. Datum, tijd en plek worden nog aangevuld.

In Roermond gaan op zaterdag 10 en 17 december een aantal PvdA-leden, gewapend met een winkelwagen, langs de deuren in de kernen Herten en Swalmen. Ze vragen u hun kar te vullen.

In Roerdalen zult u op zaterdag 10 december door een aantal PvdA-vrijwilligers gevraagd worden een of meerder producten te kopen en deze bij het verlaten van de winkel te overhandigen. Dit gebeurt in de ochtenduren bij de PLUS in Posterholt en tevens gedurende de dag bij de supermarkten in Montfort en St. Odiliënberg.

Voor Weert geldt dat op zaterdag 10 december van 10-17 uur bij Albert Heyn in de Moesel (Oranjeplein) PvdA-vrijwilligers aanwezig zijn en u uw extra inkopen aan hen kunt overhandigen.
Lukt het niet op genoemde dagen naar één van de supermarkten te komen, dan willen we u uitnodigen de producten deze week (liefst rond etenstijd) af te geven op Oudenakkerstraat 55 te Weert.

In Sittard treft u op zaterdag 10 december in de Jan Linders winkel aan de Industriestraat 19 tussen 10.00 – 15.00 uur een aantal PvdA-vrijwilligers aan. Zij zullen u vragen extra in te kopen en de extra producten te doneren.

In Echt-Susteren zijn op zaterdag 10 december in de ochtend bij de PLUS in Susteren en in de middag bij Jan Linders in Peij-Echt, PvdA-vrijwilligers aanwezig om uw producten in ontvangst te nemen. Als u in Echt-Susteren woont en het lukt niet om op 10 december naar één van de supermarkten te komen, dan willen we u uitnodigen de producten deze week, liefst rond etenstijd, bij een van onderstaande adressen af te geven.

  • Echt: Rijksweg Noord 6, Lijsterbesstraat 19, en Op den Dijk 2
  • Susteren: Heidestraat 139, Feurthstraat 25 en Oude Rijksweg Zuid 11
  • Roosteren: Hoekstraat 7 en Molenstraat 22
  • Sint Joost: Kantstraat 6
  • Nieuwstadt: Randenborgerweg 100 en Trichterweg 1
  • Maria Hoop: Waldfeuchterbaan 21
  • Koningsbosch: pastorie, Prinsenbaan 130
  • Dieteren: Roosterderweg 9

In Heerlen wordt ook door de lokale PvdA-afdeling voor de voedselbank ingezameld. Datum, tijd en plek worden nog aangevuld.

De PvdA-vrijwilligers uit Kerkrade staan ook voor u klaar. Datum, tijd en plek worden nog aangevuld.

In Landgraaf wordt ook door de lokale PvdA-afdeling voor de voedselbank ingezameld. Datum, tijd en plek worden nog aangevuld.

In Beekdaelen wordt ook door de lokale PvdA-afdeling voor de voedselbank ingezameld. Datum, tijd en plek worden nog aangevuld.