Rosa-leergang

De Rosa-leergang komt eraan. En deze keer is dat letterlijk zo: vanaf dit jaar zetten we als Gewest Limburg deze kennismakingsleergang samen met het partijbureau op.

Dat betekent concreet dat de informatiebijeenkomst (Heerlen) en een drietal bijeenkomsten (Venlo – Roermond – Maastricht) in de eigen provincie plaatsvinden. Daarnaast zijn er nog twee landelijk gecoördineerde bijeenkomsten. Deze worden gekoppeld aan en ingepland op de landelijke PvdA scholingsdag (10 oktober) en de dag van het voorjaarscongres (waarschijnlijk 13 februari 2016).
In principe vinden de bijeenkomsten plaats op zaterdag.

Dus popel je om binnen de PvdA van waarde te zijn, maar je weet nog niet zo goed hoe? Meld je dan aan voor de Rosa-leergang: een afwisselende oriëntatie-cursus, waarin je kennismaakt met de vereniging, de partij en de (Limburgse) mensen die daarbij horen. Behalve dat we je wegwijs maken binnen de club, brengen we je ook allerhande vaardigheden bij tijdens simulatiespellen en (korte maar inspirerende) debattrainingen.

Wil je meedoen? Klik dan op onderstaande link (of kopieer de link in het URL-vlak) en je komt op de landelijke PvdA-website met meer informatie en het inschrijfformulier: http://www.pvda.nl/opleidingen/rosa.

Deelname aan de Rosa-leergang kost maar 50 euro: het is een tegemoetkoming in de kosten voor lunches en dergelijke.