Door Eric Geurts op 8 maart 2016

Sociale Verkeersveiligheid een feit

De PvdA Limburg is zeer verheugd met de plannen voor verbetering van de sociale verkeersveiligheid in Limburg. Gedeputeerde Eric Geurts heeft voortreffelijk uitvoering gegeven aan de motie die afgelopen jaar werd ingediend door PvdA-fractievoorzitter Jasper Kuntzelaers.
De plannen van Geurts maken het mogelijk om meer te doen dan slechts aanpassingen aan wegen. Zo wordt bijvoorbeeld de sociale veiligheid aan N271 tussen Velden en Venlo aangepakt, op die weg vonden de afgelopen jaren meerdere aanrandingen plaats. Met de plannen van Geurts kan daar nu verlichting worden geplaatst zodat jongeren weer een stuk veiliger naar huis kunnen na een avond uit.
Maar niet alleen tussen Venlo en Velden gaat Geurts aan de slag, ook op de N276 Sittard – Op de Vos, bij de N280 tussen Horn en Roermond, de N292 tussen Weert en Stramproy, de N276 tussen Echt en St. Joost en de N554 bij de Tienrayseweg.

Eric Geurts

Eric Geurts

Woonplaats: Brunssum Lid sinds: 1997 Ik wil me inzetten voor alle Limburgers. Als ik naar mijn kinderen van 12 en 17 jaar kijk, wil ik dat als zij volwassen zijn met net zoveel plezier en trots in deze provincie kunnen wonen als ik nu. Mijn gedrevenheid voor de politiek komt voort uit de drang om

Meer over Eric Geurts