Door Aleida Berghorst op 11 december 2016

PVDA LIMBURG PRESENTS #ROODTRIP

Met Arriva op weg naar nóg beter OV: #ROODtrip

PvdA-statenlid Aleida Berghorst gaat de nieuwe OV-concessie in Limburg aan den lijve ondervinden. Vanaf 11 december gaat Arriva over het volledige openbaar vervoer in Limburg. PvdA Limburg ziet de overname positief tegemoet, en juist daarom wil zij de provincie en Arriva helpen met het zetten van de puntjes op de i.

Alle lokale afdelingen van de PvdA binnen Limburg is gevraagd om een bushalte te nomineren waar zorgen over zijn, óf waarover men juist heel positief is. Daarna mag iedereen, ook niet-leden, vanaf 11 december op de Facebookpagina van PvdA Limburg een halte nomineren.

Uit alle genomineerde halte’s wordt een Facebook-poll samengesteld, die op 1 januari 2017 online komt. Mensen kunnen dan tot 14 januari stemmen op de halte’s. Aleida Berghorst zal de meest populaire halte’s op zaterdag 21 januari in een #ROODtrip één voor een afgaan, om daar met lokale bewoners en PvdA-leden te spreken. Daarbij is ze de hele dag op Facebook te volgen via een live-kaart, en zal ze diverse malen live te zien zijn op Facebook. Aleida Berghorst: ”De PvdA streeft naar goed OV voor iedereen, en dat willen we samen met Arriva bereiken.”

Aleida Berghorst

Aleida Berghorst

Woonplaats: Sittard Lid sinds: 2003 Waarom PvdA? Mijn interesse in de PvdA is gewekt toen ik 18 was, toen ik nog (net) op de middelbare school zat. Bert Koenders zat net in de Tweede Kamer en kwam bij ons op school een gastles verzorgen. Ik vond het razend interessant en toen ik ging studeren in Nijmegen besloot

Meer over Aleida Berghorst