Door op 24 oktober 2013

PvdA-fractievoorzitter bij Rooyse zaterdagmorgen in Venray

Aanstaande zaterdag 26 oktober organiseert de PvdA Venray haar tweede ‘Rooyse zaterdagmorgen’. Deze bijeenkomst staat in het teken van de ontwikkelingen op het gebied van welzijn. PvdA-fractievoorzitter Weike Medendorp is uitgenodigd om de bijeenkomst te openen en de stand van zaken over de transitie van de jeugdzorg toe te lichten. De PvdA Venray zal de informatie vervolgens gebruiken voor het lokale verkiezingsprogramma waar de afdeling op dit moment aan werkt. Andere onderwerpen die zaterdag de revue zullen passeren zijn: de kanteling in de WMO, AWBZ, het wijkgericht werken en de rol van de wijkcentra.

De bijeenkomst vindt van 09.30 – 12.00 uur plaats in wijkgebouw ’t Stekske in de wijk Landweert, Kruidenlaan 161 (ingang achterzijde van het gebouw) in Venray. Deuren open vanaf 09.30 met koffie of thee en Limburgse vlaai.

Het programma voor de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

• Om 10.00 uur een algemene inleiding door Weike Medendorp, PvdA-fractievoorzitter in de Provinciale Staten van Limburg. Zij heeft als aandachtsgebied o.a. jeugdzorg en transitie.
• Daarna bericht Twan Janssen, wethouder welzijn gemeente Venray, over de stand van zaken in onze gemeente.
• Waarna Elleke Raedts, ambtenaar afdeling welzijn gemeente Venray, nog meer de diepte in zal gaan; de vertaling naar de praktijk.
• Vanaf 11.00 uur sluiten Jan Lamers, programmaleider VenloDroom, en Ben Rutten, regiomanager Mensana Venray, aan bij de hierop volgende paneldiscussie.

De PvdA Venray nodigt iedereen van harte op zaterdag 26 oktober. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Marja van Mil of Esther van Wamelen via: 06-18371406 / bestuurpvdavenray@telfort.nl